fbpx

Csapatunk

Terbe Zsuzsanna

Sakk szakedző
Női FIDE Mester
Magyar Női Bajnok

Magyar Női Bajnok, sokszoros ifjúsági országos bajnok, a 2015-ös iskolás EB bronzérmese. Sakk szakedzőként diplomázott a Testnevelési Egyetemen. Specialitása az óvodás-kisiskolás foglalkozások.

Terbe Julianna

FIDE Instructor
Női Nemzetközi Mester
Olimpikon

Sokszoros ifjúsági országos bajnok, a 2018-as sakkolimpia ötödik helyezettje a magyar női válogatott tagjaként. Saját versenynaptárának és edzésprogramjának figyelembevételével foglalkozik a kiemelt versenysakkozó tanítványokkal.

Terbe Péter

MSSz Sakkoktató
Táblajáték edző

Többszörösen kvalifikált sakk-oktató és táblajáték-szakértő, aki külföldi szakirodalmak felhasználásával és modern eszközök segítségével kapcsolja össze óraalkalmait olyan egyéb hasznos tudásterületekkel, mint például az informatika.  

Mesterek, akikkel együtt dolgozunk

Pálkövi József

Nemzetközi Mester

Az edzők edzője, elismert nemzetközi mester. Részletes szakmai koncepció alapján foglalkozik válogatott tanítványokkal és edzőjelöltekkel is, szisztematikusan, tematikus blokkok nyomán építve fel a közös munkát.

Pap Gyula

Nemzetközi Nagymester
Streamer

Nagymester, nemcsak címben, hanem személyiségben is. Az egyik legjobb hazai játékos és az egyik legjobb hazai streamer egyszemélyben. Mind edzőink, mind kiemelt tanítványaink számára rendelkezésre áll, akár verseny közben is.

Varga Zoltán

Nemzetközi Nagymester
Magyar bajnok, sakkolimpikon

Nemzetközi nagymester, magyar bajnok és kétszeres sakkolimpikon, Polgár Judit korábbi blitz edzőpartnere. Támadó játékstílusa számunkra is inspiráló. Edzésein a középjátékra és a játszmaelemzésre helyezi a hangsúlyt.

Czebe Attila

Nemzetközi Nagymester
Versenyszervező

Nemzetközi nagymester és a hazai versenyszervező élet megkerülhetetlen figurája. Kalandor sakkharcosként hatalmas viselkedésfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Edzései a lépésenként megújuló állásértékelések körül forognak.