Rólunk

Oktatóink: 

Radnai Ádám
Fide mester, több mint 10 év oktatási tapasztalattal. A csapat ötletgyárosa, sportmenedzsere.
Főként a versenysakkozó tanítványok széleskörű oktatásával foglalkozik.

Terbe Julianna
Női nemzetközi mester, többszörös ifjúsági országos bajnok, a magyar női válogatott tagjaként 2018-ban sakkolimpia 5. helyezett lett.
Amennyire saját versenyzése és edzésprogramja engedi, a versenysakkozó tanítványok oktatásával foglalkozik, és haladó online csoportos edzéseket tart.

Terbe Zsuzsanna
Női Fide mester, többszörös ifjúsági országos bajnok, 2015-ben Iskolás EB Bronzérmes lett.
Specialitása a kislány fejlesztés, óvodás-kisiskolás foglalkozások és az online edzések terén is látványosak az eredményei.

Terbe Péter
Táblajáték és informatikai szakember, sakkszakköri oktató. Nagy létszámú csoportokban ’gamification’ technikát alkalmazva minőségben tudja lekötni a diákok figyelmét. Angol és orosz nyelvű szakirodalmat gyakran hasznosít online óráin.

Vendégoktatók, akikkel rendszeresen dolgozunk együtt: 

Pintér József
Nemzetközi Nagymester, több, mint 100-szoros válogatott, sakkolimpikon, több szakkönyv szerzője. Oktatóink is sokat merítenek végjáték szemléletéből.

Czebe Attila
A kalandor sakkharcos, Nemzetközi Nagymester. Hatalmas utazási, általa viselkedés-fejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Edzésein a fél lépésenként állásértékelésre fekteti a hangsúlyt a sakkelvek rendszeres hangoztatásával. Rendszeresen tart egyéni és csoportos edzéseket versenyorientált diákjainknak.

Aczél Gergely
Matematikus és fizikus Nemzetközi Nagymester. A 2018-as Magyar Bajnokság ezüstérmese. Oktatóink és legerősebb tanítványaink vesznek részt az általa vezetett egész napos sakktalálkozókon. Az ismert és rejtett sakkelvek által saját kalkulálási szabályrendszert hozott létre, eszerint játszik és ezt használva tanít.

To Nhat Minh
Nemzetközi mester, fanatikus sakkszerető, versenyről-versenyre, díjról-díjra járja az országot. Egyaránt jártas a nyugati és az ázsiai sakkstílusban. Edzései a tanítvány gyenge pontjaival való szembenézésén alapszik.