fbpx

Gyermekednek való-e a sakk?

Ha az alábbi öt mondatból legalább három igaz rád, akkor a PolyChess online sakk oktatását nektek találták ki:

 • Gyermeked rengeteg időt tölt a gép előtt, sokféle játékot játszik, és örülnél, ha ennek keretein belül hasznos tudást tenne magáévá
 • Aggaszt a vírushelyzet miatt a személyes óraalkalmak gondolata
 • Kihívást jelent gyorsan változó világunkban jövőbiztos tudást adni át gyermekednek
 • Gyermeked már mutatott érdeklődést a sakk iránt, de eddig nem volt módotok belecsobbanni a királyi játék világába
 • Szuper új társaságot és inspiráló kapcsolatokat szeretnél neki

Tedd meg az első lépést!

8 ok, amiért imádni fogjátok a Polychesst és az online sakktanulást

a sakktanulás értékálló tudást ad

A sakk egyike azon nagyon kevés játéknak, amely másfél évezreden át képes volt fennmaradni, ezért nem túlzás, hogy örök érvényű képességeket biztosít: A sakkjáték megismerésével elsajátított képességek messze túlmutatnak a hatvannégy mezőn és egy egész életen át elkísérik gyermekedet. A problémamegoldó készség és az előre tervezés fejlesztése, a kreativitás támogatása, az idő- és energiabeosztás mind olyan fontos része a sakknak, ami a hétköznapokban is elképesztően értékes.

besegítünk az iskolához szükséges képességek kifejlesztésében is

Bármilyen sport- és versenytevékenység az életre nevel, így a sakktanulás is őszinte képet ad gyermeked erősségeiről és gyengeségeiről. Szintén komoly intellektuális alapot jelent az absztrakt gondolkodási és problémamegoldó készségek fejlesztése, melyek aztán életúttól függetlenül kézzelfogható hasznot nyújtanak a későbbiekben.

csoportos óráinkon mindenkire jut figyelem

6-10 fős csoportfoglalkozásainkon a személyes figyelem és a közös gyakorlás ideális keveréke segíti gyermekedet a legjobb sakktanulói élményhez.

durván jók vagyunk az online oktatásban

Csapatunk már évek óta rendszeresen tart online sakkedzéseket, nem csupán a járvány jelentette kényszerhelyzet miatt biztosítjuk hát ezt a lehetőséget. Sőt, tapasztalataink szerint a lehetőség, hogy játékerő (vagy korcsoport), nem pedig földrajzi elhelyezkedés alapján csoportosítsuk a tanulókat, mindenki számára sokat segít a fejlődésben.

 
 

Tedd meg az első lépést!

egy szuper közösség része lehettek

Fiatal és modern tanító csapatunk könnyen megtalálja a hangot a gyermekeddel, és napjaink sakk-közegének megismerése lehetőséget nyújt arra is, hogy modern technológiai eszközökkel kapcsolódjon, és már fiatalon megismerje különböző online oktatóplatformok és csoportalapú közösségi felületek működését – mindezt biztonságos körülmények között, egy megbízható, értékalapú közösség részeként.

fantasztikus ajánlatunk: ingyenes bemutató foglalkozás

Próbáljátok ki magatokat és minket! Mindenkinek lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyermeke ingyenesen részt vegyen valamelyik csoportunk foglalkozásán, hogy közvetlenül is megmutathassuk, mit nyújtunk tanítványainknak. Felnőtt érdeklődők számára egyénileg egyeztetett alkalmat biztosítunk.

gamification: nálunk játék a tanulás

A legmodernebb oktatási megközelítéseket alkalmazva, a tanulás folyamatát szórakoztató és kézzelfogható kis célokra bontva tesszük olyanná, mint a legnépszerűbb videojátékok, extra motivációs forrást biztosítva. Hogy is lehetne másképp tanítani egy legendás játékot?

határ a csillagos ég!

Több tanítványunk is rutinos versenysakkozóvá érett az évek során, és boldogan állunk elébe, hogy a lelkes és tehetséges fiatalokat bevezessük ebbe az izgalmas világba.

Tedd meg az első lépést!

Legnépszerűbb tanfolyamaink

Csoportos órák

Foglalkozásainkon diákjainkat játékerejük szerint osztjuk be, így mindenki tudásának megfelelő kihívásokkal szembesül és a tanultakat helyben kipróbálhatják a csoport többi tagjaival.

Bérletek már
1.390 Ft
/ alkalomtól

Magánórák

Személyre szabott, rugalmas órarend és egyéni tananyag szerint, csak a gyermekeddel foglalkozva a lehető leggyorsabb tempóban tudunk haladni a kitűzött tudáscél felé!

Bérletek már
7.000 Ft
/ alkalomtól

Páros edzések

Akár baráttal, ismerőssel együtt, akár egy másik lelkes sakkozóval gyakoroltok közösen, a páros edzések különleges lehetőséget nyújtanak arra, hogy az edzőtárs gondolataiból is profitáljatok.

Bérletek már
4.000 Ft
/ alkalomtól

Órarendünk

Több szinten tartunk sakkfoglalkozásokat a kezdőtől a versenyző szintig.
A Szakkör és a Szakkör+ csoportjaink időpontjait itt találod, a legtöbb tanítványunknak ezeket a csoportokat ajánljuk.

Kezdő diákoknak

Ha gyermeked most kezd ismerkedni a játékkal és még semmit nem tud róla, akkor egy 4 alkalmas magánóra csomagot ajánlunk neki, mielőtt a szakkör csoportokba invitáljuk. Azt tapasztaltunk, hogy ezt a szintet online csoportban nem hatékony oktatni, viszont 4 alkalom alatt gyorsan fel tudjuk fejleszteni gyermeked:
 

Haladó diákoknak

Szakkör szint feletti edzéseket is tartunk haladó, versenyző diákoknak. Ha gyermeked ezen a szinten van, keress minket bátran!

Szakkör csoport

Azoknak ajánljuk, akik a sakk szabályait és a lépéseket stabilan ismerik.

 • Kedd 18 – 19
 • Szerda 17 – 18
 • Szombat 16 – 17

Szakkör+ csoport

Akik már jártak korábban sakkszakkörre vagy egyéb edzésre és az alap taktikai motívumokkal is tisztában vannak.

 • Hétfő 17-18
 • Szerda 18-19
 • Csütörtök 17-18
 • Szombat 17-18

Középhaladó csoport

 • Hétfő 18-19:15
 • Csütörtök 18-19:15
 • Szombat 18-19:15

  Jelentkezz ingyenes bemutató órára!