Online foglalkozásaink

Jelenleg minden csoportos és egyéni oktatásunk online zajlik. Több szinten, több csoportban, a hét szinte minden napján.
Becsatlakozás folyamatosan lehetséges

A csoport tagjai olyan ötödik életévüket betöltött óvodások, akik már magabiztosan tudnak mindegyik bábuval lépni. A számítógép, lichess.org minimális ismerete vagy egy segítő szükséges az edzéshez.

7 és 10 év közötti gyermekek, akik a lépések mellett az extra szabályokat (sánc, menetközbeni ütés, patt) magabiztosan ismerik.

A Kincskereső Iskola sakkszakkörét online formában folytatjuk olyan 8-10 éves tanulókkal, akik már legalább 1 éve járnak sakkozni valamilyen formában. Megnyitási alapelveket ismerik és alkalmazzák, nem okoz gondot nekik a 2-3 lépéses taktikai motívumok megoldása.

Előzőleg iskolai szakkörökön részt vett tanulók, akik magabiztosak rendelkeznek a sakk alapjainak ismeretével és szeretnék elmélyíteni tudásukat. Az átlag életkor 8-10 év között van.

A FIDE listára frissen feliratkozott vagy épp feliratkozni vágyó játékosok, akik komolyabb ambíciókkal rendelkeznek. 1000-1300 FIDE ÉLŐ közötti sakktudással.

Itt tanulnak a különös szorgalommal rendelkező 1300-1600 közötti tudással rendelkező 14 éven aluli diákok. Az edzéseken heti rendszerességgel jön vendégelőadó: Czebe Attila és Pintér József személyében.

Itt tanulnak az 1600-2050 közötti vegyes korosztályban szereplő diákok. Az edzéseken heti rendszerességgel jön vendégelőadó: Czebe Attila és Pintér József személyében.

A Szuper Szorgalom és Futó csoport tanulói számára szombatonként egy olyan edzést tartunk, ahol közösen is építhetik a kapcsolatot. Ezek a foglalkozások, közelebb állnak az előadáshoz egy adott témáról, mint az interaktív edzéshez. Ez okból más is jöhet szinttől kevésbé függően.

ÉRDEKLŐDJ NÁLUNK

Bővebb információkért várjuk jelentkezésed