Rólunk

A POLYCHESS CSAPATUNK

Felkészítjük gyermeked a jövő kihívásaira

RADNAI ÁDÁM
FIDE Mester
FIDE Trainer

A csapat ötletgyárosa, sportmenedzsere. Főként a versenysakkozó tanítványok széleskörű oktatásával foglalkozik, több mint 10 év oktatási tapasztalattal.

TERBE JULIANNA
Női Nemzetközi Mester
FIDE Instructor

Többszörös ifjúsági országos bajnok, a magyar női válogatott tagjaként 2018-ban sakkolimpia 5. helyezett lett. Amennyire saját versenyzése és edzésprogramja engedi, a versenysakkozó tanítványok oktatásával foglalkozik.

TERBE ZSUZSANNA
Női FIDE Mester
Sakk szakedző

Többszörös ifjúsági országos bajnok, 2015-ben az Iskolás EB-n bronzérmes lett. A Testnevelési Egyetemen diplomázott sakk szakedzőként. Specialitása az óvodás-kisiskolás foglalkozások.

TERBE PÉTER
MSSz Sakkoktató
Táblajáték szakértő

Informatikai szakember és sakkoktató. Nagy létszámú csoportokban ’gamification’ technikát alkalmazva minőségben tudja lekötni a diákok figyelmét. Angol és orosz nyelvű szakirodalmat gyakran hasznosít online óráin.

VENDÉGOKTATÓINK

Akikkel rendszeresen dolgozunk együtt

PINTÉR JÓZSEF
Nemzetközi Nagymester

 Több, mint 100-szoros válogatott, sakkolimpikon, több szakkönyv szerzője. Oktatóink is sokat merítenek végjátékszemléletéből.

CZEBE ATTILA
Nemzetközi Nagymester

A kalandor sakkharcos. Hatalmas utazási, és ezáltal viselkedésfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Edzésein a fél lépésenként állásértékelésre fekteti a hangsúlyt.

ACZÉL GERGELY
Nemzetközi Nagymester

Matematikus és fizikus. A 2018-as Magyar Bajnokság ezüstérmese. Az ismert és rejtett sakkelvek által saját kalkulálási szabályrendszert hozott létre, eszerint játszik és oktat.

TO NHAT MINH
Nemzetközi Mester

 Fanatikus sakkszerető, versenyről-versenyre, díjról-díjra járja az országot. Egyaránt jártas a nyugati és az ázsiai sakkstílusban. Edzései a tanítvány gyenge pontjaival való szembenézésén alapszik.

TUDJ MEG TÖBBET!

Örömmel válaszolunk a kérdéseidre