Polychess Plusz

POLYCHESS PLUSZ

Online közösség sakkozóknak

PROGRAMUNK

PolyChess Plus programunkat azért indítottuk útjára, hogy a tagok több platformon is képezhessék magukat. Így jobban elmélyíthetik sakkal kapcsolatos tudásukat, rutint szerezhetnek a versenyzés területén, mentori segítséggel fejlődhetnek, és ez még nem minden!

A PolyChess Plus program keretében a tagok részesei lehetnek egy olyan interaktív online közösségnek, ahol az oktatók egy saját discord csatornán keresztül folyamatosan tartják a kapcsolatot a diákjaikkal (kisebb gyermekek esetén ez a szülő közvetítésével is megvalósulhat). A tagok ezáltal értesülhetnek a sakkvilág legfrissebb aktualitásairól, versenyinformációkról, kérdéseikre konkrét válaszokat kaphatnak az oktatóktól.

Heti rendszerességgel oktató videók, sakkfeladványok, stream linkek megosztásával, valamint a learningchess.net magyar nyelvű tananyagaihoz való hozzáférést biztosítva segítjük a tanulást.

A PolyChess Plus program ezen felül az egyéni megmérettetésre is lehetőséget biztosít, péntekenként szimultán vagy háziversenyek, vasárnap délutánonként pedig online versenyek formájában.

Ám a PolyChess Plus még ennél is többet ad! Miért?

Különleges, kedvezményes ajánlatunk részeként tagjaink most újonnan induló, alapvető, felhasználói szintű számítógépes ismereteket oktató PolyInfo programunkba is betekintést nyerhetnek!

A Terbe Péter vezetésével, szombatonként tartott online órák során az olyan általános tudnivalókon túl – mint a billentyűkombinációk használata vagy a különböző felületeken való regisztráció – foglalkozunk a kép alapján történő kereséssel, általános elmélettel, open sourced és más szoftverek telepítésével, törlésével, illetve tippeket kaphatunk egyes sakk programok hatékonyabb használatához is.

Hangsúlyosnak tartjuk a tudatosságra nevelést, hogy ne csupán az előugró ablakokkal szemben legyünk óvatosak, hanem az online tér és a különböző játékok kapcsán is megtaláljuk a helyes arányokat, amíg még mi használjuk a programot és nem az minket!

Online óráink időpontjai:

  • Szimultán és házi sakkversenyek minden pénteken 18:05-ös kezdéssel
  • Versenyek minden vasárnap 16 órától
  • PolyInfo órák minden szombaton 14 órai kezdettel

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST!

Légy tagja Te is a Polychess Plus programnak, és fejleszd magad havi mindössze 5000 forint tagdíj fejében!