Terbe Zsuzsanna csapatban második az Egyetemi EB-n

Oktatónk, Terbe Zsuzsanna a Testnevelési Egyetem színeiben részt vett az július 25-28 között Budapesten megrendezett Szellemi Sportok Egyetemi Európa-bajnokságán, és onnan szép eredményekkel is távozott. A rapid női sakk csapatversenyen Varga Klárával párban ezüstérmesek lettek, az egyéni schnell tornán pedig Zsuzsi a negyedik helyen végzett, úgy, hogy honfitársa, a Semmelweis Egyetemet képviselő Juhász Barbara csak az utolsó pillanatban szorította le a dobogóról.

Zsuzsi kifejezetten elégedett az eredménnyel, tekintve, hogy csapatban és kis híján egyéniben is csak az orosz Uráli Állami Bányászati Egyetem két, a versenyből kiemelkedően magasan rangsorolt játékosa tudta őt megelőzni, a csapatversenyen ráadásul táblaelső lett. Tavaly a spanyolországi Fuengirolában ugyanebben a felállásban Klárival harmadikak lettek.

Gratulálunk Zsuzsi!

További információk a versenyről: http://chess-results.com/tnr459395.aspx?lan=1&art=1&rd=9&turdet=YES&flag=30&fbclid=IwAR3sMIao7zBBHBSBEzYKRg6wKjzzvxmCaEiq6itPaiTnXV6RZLotzy17Lao

http://chess-results.com/tnr458250.aspx?lan=1

Add your thoughts

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük